Tuinmeubelen zijn er in zoveel verschillende stijlen, afwerkingen en materialen. De kosten variëren sterk van een goed gemaakte, traditionele eiken bank die waarschijnlijk het hele jaar door comfortabel buiten kan zitten, tot lichtgewicht, opvouwbare vouweenheden die perfect zijn voor opslag en transport wanneer ze niet worden gebruikt. Tuinmeubelen hebben ook het potentieel om uw huis er zeer stijlvol uit te laten zien met de overvloed aan verschillende beschikbare stijlen. De sleutel om uw tuin er fantastisch uit te laten zien, is het vinden van de juiste stijl voor de juiste prijs. Het internet is een geweldige plek om te beginnen met zoeken, want er zijn veel gespecialiseerde websites die gespecialiseerd zijn in het online verkopen van tuin- of terrasmeubilair. Enkele van de meest populaire soorten tuinmeubelen zijn:

Italiaanse tuinmeubelen

Italiaanse import is altijd een goede keuze als je het geld te besteden hebt. Deze stijlvolle ontwerpen zijn uiterst betaalbaar en passen perfect bij elke moderne levensstijl. Italiaans meubilair is ook verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder gietijzer, aluminium, staal en hout. Het beschikbare kleurengamma is enorm, dus als u op zoek bent naar iets ongewoons, is het de moeite waard om Italiaanse import te overwegen of op zijn minst de mogelijkheid van een Italiaanse import te onderzoeken.

Een ander modieus type tuinmeubilair is de all weather terrasset. Deze prachtige meubelsets zijn te vinden in een reeks materialen en stijlen, maar het enige dat ze allemaal gemeen hebben, is de ongelooflijke duurzaamheid en bruikbaarheid die ze met zich meebrengen. Met een all weather set kun je genieten van de schoonheid van je tuin, maar ook als onderdeel van je gewone terrasmeubilair. U hoeft zich geen zorgen te maken over het weer en het maakt niet uit wat voor weer het buiten is, u kunt uw tuin elke dag van het jaar gewoon gebruiken. Deze trend zal de komende jaren ongetwijfeld in populariteit blijven groeien.

Een van de andere trends die zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, is de introductie van goedkope en betaalbare goederen uit opkomende landen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld goedkope terrassets uit Italië en betaalbare tuinmeubelen uit Frankrijk. Deze goederen hebben een aantal positieve aspecten en een belangrijk ontwikkelingsgebied was het streven naar ecologisch duurzame producten. Met zoveel aandacht voor het behoud van het milieu zijn deze nieuwe trends in buitenmeubilair verwelkomd door consumenten en de ontwikkelingslanden over de hele wereld.

Groen wonen is de afgelopen jaren voor veel mensen erg belangrijk geworden en deze trend breidt zich nu uit naar de buitenruimtes van het huis. Het is belangrijk dat consumenten bij het kopen van nieuwe tuinmeubelen rekening houden met hun impact op het milieu. Door producten te kopen die milieuvriendelijker zijn, tonen bedrijven hun toewijding aan de bescherming van het milieu en bieden ze ook kwaliteitsvolle tuinmeubelen aan. Consumenten moeten op dit soort productie letten als ze niet de prijs willen betalen die deze dure buitenartikelen vaak vragen. De ontwikkeling van duurzame producten staat nog in de kinderschoenen en voor de overgrote meerderheid van tuinmeubelen zijn er geen tekenen dat de prijzen dalen.

Milieuvriendelijke producten zoals tuinmeubelen van gerecycled plastic zijn erg populair geworden bij consumenten en andere fabrikanten. Dit betekent dat consumenten artikelen kunnen kopen die een positieve bijdrage leveren aan groene doelen, terwijl ze ook kwaliteitstuinmeubelen kunnen kopen die er goed uitzien en goed presteren. Kunststof tuinmeubelen zijn een populaire keuze geworden voor een reeks commerciële eigendommen in het VK. De lage kosten en hoge duurzaamheid van dit soort meubelartikelen voor buiten maken ze ideaal voor tuinmeubelen die veel gebruik vergen.


Tuinmeubelen

Met 2 schitterende showrooms te Lochristi en te Maldegem, profileert Vandella zich als de vooraanstaande specialist inzake exclusieve tuinmeubelen in de regio’s rond Gent en Lokeren, rond Brugge en in het Meetjesland.

Onze doelstelling is steeds om voor elke situatie de meest passende tuinset, tuintafel, tuinstoel, tuinbank of loungeset te bieden: van kleine stadstuin tot moderne / landelijke tuin, van poolhouse tot penthouse, van veranda tot appartementsterras.