Hoe kies je voor de juiste wandpanelen of wandinrichting?

wandinrichting

Tijd voor een nieuwe badkamer, het opfrissen van de keuken of het toevoegen van een speciale muur? Waar begin je bij het kiezen van industriële wandplanken of panelen? Er zijn zoveel kleuren en stijlen om uit te kiezen. Het is veel gemakkelijker dan u in eerste instantie denkt. Wij hebben deze gids met vier stappen ontwikkeld om uw keuzes te beperken en u te helpen uw perfecte nieuwe kamer te visualiseren. 

De producten van Lampen Shoponline hebben een heldere, kleurrijke afwerking die het uiterlijk en de verlichting van het interieur verbetert. Ze zijn waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Onze gehele line-up levert superieure antibacteriële prestaties en een ongeëvenaarde sterkte-gewichtsverhouding. 

Kleur van de wandpanelen

 Bij het ontwerpen van je kamer heb je vast een kleur thema in gedachten. Ben je op zoek naar een effen kleur of een patroon? Eén kleur voor de hele kamer, contrasterende kleuren op tegenoverliggende muren of een speciale muur?

Afwerking van de wandpanelen

Ben je op zoek naar een glanzende, hoge glanzende of matte afwerking voor je panelen? Dit wordt vaak over het hoofd gezien, maar kan het uiterlijk van jouw kamer aanzienlijk veranderen wat betreft licht en reflecterende oppervlakken.

 

Type/type paneel – kanaalplaat of volkern? Decoratieve panelen zijn er in twee hoofdtypen, een hol paneel is precies dat en de sterkte komt van de interne ribben. Solidcore panelen lijken op hollow core maar hebben een grotere dichtheid en gewicht.

Grootte van het paneel

250mm, 400mm, 1000mm? Er is een groot aantal maten beschikbaar, elk met een eigen doel en voordeel. 

Paneelprofiel van een wandpaneel

Wilt u een vlakke afwerking, een vlak paneel of een V-groef aan de zijkant of in het midden van het paneel. Een vlak paneel geeft u een massief glad effect, terwijl een V-groef een herhalend patroon creëert.

 

Wandplank industrieel

Heb jij de wens om een ruimte in jouw woning volgens de industriële stijl in te richten? Een industriële kapstok vormt mooi samen met industriële verlichting tips en wandplanken. Dan kunnen de kleinste details al bijdragen aan het creëren van deze stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandplank in de keuken van industrieel stijl of een industriële boekenplank in de woonkamer. Ook een houten wandrek in industriële stijl kan al voor een hoop verandering zorgen. Het is de perfecte manier om de industriële stijl in jouw woning te brengen.

Moderne rode baksteen i.p.v. wandpanelen

Een industrieel geïnspireerde keuken zou geen keuken zijn zonder de vermelding van baksteen. De panelen met baksteeneffect geven jouw ruimte een stijlvolle industriële look die doordrenkt is met een gevoel van luxueus modern leven. Een veelzijdige keuze, deze panelen kunnen worden gebruikt in elke kamer van uw huis en zijn een praktische optie als je houdt van het uiterlijk van baksteen, maar niet het extra onderhoud wilt dat nodig is. Met deze praktische, duurzame en gemakkelijk te reinigen panelen kunt u echt niets fout doen.

Geplaatst in: page