Houten tuinmeubelen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen in heel Vlaanderen en Nederland

E-Woodproducts (Gent – ​​Lebbeke) regelt uw tuinmeubelwensen.

Tips om ervoor te zorgen dat uw tuinmeubilair voor altijd meegaat

Geschikte buitenmeubels moeten de elementen weerstaan, van winterse regenbuien tot zinderende hitte en brandende zon. En als u van plan bent uw tuinmeubilair het hele jaar door buiten te laten staan ​​(en in een gebied met winterweer woont), moet het ook bestand zijn tegen temperaturen onder het vriespunt en ijs. Om uw tuinmeubilair de beste kans te geven om te overleven, begint u met het kiezen van materialen die bestand zijn tegen barre weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Investeer vervolgens in hoezen en opbergers om kussens en kussens te beschermen. Zo zult u genieten van tijd doorbrengen met vrienden in uw buitenruimte, casino spellen spelen of films kijken.

Kies waterdichte materialen

We zijn gevestigd in Vlaanderen, dus we zijn zeker bekend met regenachtig weer en houden er rekening mee bij het ontwerpen van onze buitenproducten. Een cruciale factor is de keuze voor materialen waarvan bewezen is dat ze bestand zijn tegen regen en vochtigheid. Deze omvatten weerbestendig gegalvaniseerd staal en betoncomposiet, waterbestendig synthetisch vlechtwerk en teak, dat van nature weerbestendig en bestand is tegen schimmels. “Bij blootstelling aan de elementen zullen houtsoorten zoals teak in de loop van de tijd een zilvergrijze patina krijgen.”

“Acaciahout is een ander geweldig materiaal voor gebruik buitenshuis, maar het vereist wat meer onderhoud dan zijn op metaal gebaseerde tegenhangers. Hoewel acacia van nature weerbestendig is, kan het toch gevoelig zijn voor vocht en vochtigheid.” Om ervoor te zorgen dat meubelen van acaciahout er als nieuw uitzien, raden we aan ze af te dekken om overtollig vocht weg te houden. En hetzelfde geldt ook voor andere buitenmeubels.

Investeer in hoezen

Hoewel onze producten buiten kunnen blijven staan, raden we altijd aan om een ​​water- of waterdichte hoes te gebruiken als het regent of als je van plan bent om ze voor langere tijd buiten te laten staan. Als u wilt dat uw tuinmeubilair eeuwig meegaat, zijn hoezen een must.

Veel bedrijven verkopen hoezen voor veel van hun meest populaire outdoor-secties en stoelen. Er zijn ook verschillende bedrijven die op maat gemaakte hoezen voor uw buitenstukken maken.

Houd temperatuurschommelingen in gedachten

Stukken met een gegalvaniseerd stalen frame of aluminium zijn bestand tegen temperatuurschommelingen. Een andere geweldige optie is synthetisch rotan en stukken gemaakt van polypropyleen. Ze zijn ontworpen om temperatuurschommelingen te weerstaan ​​en kunnen gemakkelijk in elke buitenruimte worden geïntegreerd. Het maakt niet uit of je de moderne look van gegalvaniseerd staal of de boho-esthetiek van synthetisch rotan verkiest, deze stukken zullen drastische temperatuurveranderingen overleven

Maak uw tuinmeubilair vaak schoon

Het maakt niet uit wat voor soort tuinmeubilair je uiteindelijk koopt, regelmatig schoonmaken is het geheim om het er jarenlang geweldig uit te laten zien. Veeg het meubelframe af met een vochtige doek om vuil en puin te verwijderen en was de kussens regelmatig met een zacht reinigingsmiddel en een zachte borstel.

En degenen met een zwembad, let op: “Als uw tuinmeubilair in de buurt van een zwembad of een bubbelbad staat, raad ik u ook aan het een keer per week of twee af te spoelen om chloor te verwijderen dat uit behandeld zwembadwater komt.”

Houd kussens en kussens ongerept

Kies bij het winkelen voor buitenkussens voor stoffen zoals duurzame Sunbrella, ontworpen voor gebruik buitenshuis en bestand tegen vervaging. Zorg ervoor dat alle kussens die u buitenshuis gebruikt, bedoeld zijn voor gebruik buitenshuis, omdat ze vulstoffen bevatten die bestand zijn tegen schimmel en meeldauw.

Als je eenmaal de meest weerbestendige kussens hebt gekocht, is onderhoud van vitaal belang. Buitenkussens zijn eenvoudig schoon te maken door ze af te nemen met een natte doek. Voor degenen die graag op het terras genieten van een glas wijn of energieke kinderen hebben die graag buiten spelen, kunt u gemorste vlekken en vlekken opruimen met een mengsel van water en een zacht wasmiddel. Borstel voorzichtig met een zachte borstel en spoel royaal af met schoon water voordat u het aan de lucht laat drogen.

Breng indien mogelijk buitenkussens naar binnen als het regent, of investeer in een weerbestendige buitenopberger.

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in: blog